Get Adobe Flash player

Tijdstip

U kiest het aantal uren.  In onderling overleg spreken wij een dag af waarop de uren dienen gepresteerd te worden.  Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis.  Telkens op het afgesproken tijdstip komt de vaste huishoudhulp langs.


Wat bij ziekte

Wanneer de huishoudhulp zich ziek meldt, verneemt u dit van haar.  Indien de huishoudhulp voor een langere periode ziek is (d.w.z. langer dan 14 dagen), kunnen wij vervanging sturen. Dit dient u wel te laten weten. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met afgesproken dagen en uren.


Verlet

Indien de huishoudhulp om één of andere reden niet kan komen werken op de vastgelegde dag, dienen deze uren ingehaald te worden, met uitzondering van vakantiedagen en wettelijke feestdagen.  Dit kan door de uren in te halen op een ander tijdstip, dat samen wordt overeengekomen.


Wat bij feestdagen

Op feestdagen worden er geen prestaties geleverd.  Deze beurten worden niet ingehaald.


Materiaal en producten

Worden voorzien door de opdrachtgever.  Zo bent u er zeker van dat er met de u vertrouwde producten wordt gewerkt.


Kostprijs

Een dienstencheque kost voor de individuele burger € 9,00, na fiscale aftrek 6,30 €. Voor één dienstencheque ontvangt u één uur huishoudelijke hulp.


Gebruikersnummer

U kan nu reeds een gebruikersnummer aanvragen bij Sodexo. Dit kan via de website www.dienstencheques-rva.be, of per telefoon. Dit gebruikersnummer heeft u nodig om nadien de cheques te bestellen.  Het nummer moet dan in de gestructureerde mededeling op de overschrijving vermeld worden. Pas van zodra u van ons een berichtje krijgt dat wij voor u een huishoudhulp ter beschikking hebben, kan u de cheques bestellen. De cheques zijn 8 maanden geldig.


Dienstencheques

Als u de cheques naar ons verstuurt, dient u de datum van bestelling, de datum van levering en de verschillende chequenummers te noteren voor uzelf. Deze bevinden zich onderaan de cheque. Indien uw cheques verloren gaan per post, kan u bij ons of via de site van de dienstencheques een attest verkrijgen om deze cheques te recupereren via Sodexo.


Sodexo - Cel Dienstencheques

Charles Lemairestraat 1
1160 Brussel
Tel. 02 547 54 95